HeimNyheiterRevidert framlegg til ny arealdel av kommuneplanen til avgrensa høyring og offentleg ettersyn.

Høyringa gjeld areal for LNF-spreidd bustadområde  og fritidsbustadområde med tilhøyrande føresegner. (Landbruks-, natur- og friluftsområder)
Målet er å gje bustader og fritidsbustader i LNF-område meir fleksible rammer for utvikling.

Frist for innspel og merknad til planframlegget er 28. juli 2019
Det sendast til:
Vaksdal kommune, Konsul Jebsensgt. 16, 5722 Dalekvam,
eller på e-post:
post@vaksdal.kommune.no

Kvotar for fortetting frå planframlegget som har vore til høyring er uendra eller justert i dialog med Fylkesmannen.

Det er ikkje nødvendig å ta opp att tidlegare innsendte merknadar. Det er berre merknadar som gjeld dette aktuelle temaet som vil bli vurdert og kommentert i denne fasen.

Har du spørsmål, ta kontakt med Gjertrud Karevoll:
gjertrud.karevoll@vaksdal.kommune.no

Du er og velkomen til open kontordag i Heradshuset:

• Onsdag 26. juni klokka 13.00 - 18.00.

Dokument i saka:

Plankart - 2. gangs høyring